2014-07-08 04:34:05
Φωτογραφία για Η ΠΑΕ ζήτησε και επίσημα το γήπεδο της Παναχαϊκής
Επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής υπέβαλε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για την χρήση του γηπέδου της Παναχαϊκής στη σεζόν 2014-15.

Η επιστολή με το αίτημα:

ΑΠΟ: ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΠΡΟΣ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Κύριοι Πρόεδροι και Μέλη του ΔΣ,

Σας αποστέλλουμε και εγγράφως τη δημοσίως κατατεθείσα πρότασή μας για την χρήση του σταδίου της Αγυιάς για τους επίσημους και φιλικούς αγώνες της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας ΠΑΕ Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005.

1) Η χρήση θ' αφορά τους επίσημους και φιλικούς αγώνες και μια προπόνηση.

2) Δεν επιθυμούμε την χρήση του οιουδήποτε άλλου χώρου, εκτός της καφετέριας και μόνο για την ώρα των αγώνων.

3) Δεν επιθυμούμε την χρήση γραφείων και οποιουδήποτε άλλου χώρου.

4) Προτείνουμε ως αντικαταβολή γι' αυτήν την χρήση τα εξής:

α) Την καταβολή 500€ για τον κάθε επίσημο αγώνα που θα δίνουμε εκεί, είτε είναι πρωταθλήματος, είτε είναι φιλικός αγώνας.


β) Την ολοσχερή από εμάς αντιμετώπιση των εξόδων συντηρήσεως και αναπτύξεως του αγωνιστικού χώρου (λιπάσματα, σπορές, υδροδότηση, συντήρηση καθημερινά). Η πληρωμή από εμάς μισθού και ΙΚΑ του συντηρητή Αηδόνη Νάτση, αλλά και οποιωνδήποτε άλλων προσώπων εκτάκτως χρειάζεται. Σημειωτέον ότι η προσφορά μας είναι υπερδιπλάσια των όσων εισπράττατε πέρυσι από τον Ατρόμητο Αχαΐας και πρόπερσι από τις Ακαδημίες Δαβουρλή - Παπαγιαννόπουλου.

Παρακαλούμε όπως η απάντησή σας μας κοινοποιηθεί έως αύριο το απόγευμα, ώστε σε περίπτωση αρνητικής απαντήσεως να έχουμε το χρόνο να ζητήσουμε την παραχώρηση μόνο για αγώνες, γεγονός το οποίο επιβάλει η νομοθεσία, για τη χρήση του Παμπελοπονησιακού Σταδίου.

Πάτρα, 7/7/2014

Για την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή

Λεωνίδας Παπαθωμάς

Διευθύνων Σύμβουλος
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ