2014-07-16 12:42:12
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ... ΚΑΣΑΜΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ!
Ο Ολυμπιακός μετά από 8 ημέρες προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και 10 συνολικά δίνει την Πέμπτη το δεύτερο φιλικό του κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την σκληρή δουλειά στο Ζέεφελντ με το δεύτερο φιλικό τεστ με τη Ντιναμό Κιέβου να είναι πλέον πολύ κοντά χρονικά. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους Ουκρανούς στο Σβατς (σε ματς που αρχίζει στις 8 το βράδυ) με τον Μίτσελ να ετοιμάζει τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα του και τις δοκιμές που θα κάνει. Δοκιμές που πρόκειται να είναι και πάλι πάρα πολλές, όπως είναι φυσικό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Ισπανός προπονητής προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Κράσνονταρ. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ρομπέρτο και ο Παϊτίμ Κασάμι, με τον Ελβετό μάλιστα να ντεμπουτάρει. Λογικά και σε αυτό το παιχνίδι θα πάρει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι και από εκεί και πέρα θα κρίνει ανάλογα.

Το τεστ με τη Ντιναμό Κιέβου θα είναι μία ακόμα ευκαιρία για το τεχνικό τιμ για πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα αλλά και για εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ