2014-07-16 20:17:05
Φωτογραφία για Τι ανέβασε στο Twitter ο Όσκαρ Πιστόριους για να κερδίσει ξανά τους διαδικτυακούς «φίλους» του; [photo]
Στον κόσμο του διαδικτύου επανήλθε δυναμικά ο Παρολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, στον απόηχο της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ σε μία προσπάθεια, προφανώς, να κερδίσει τη συμπάθεια των followers του.

Συγκεκριμένα, επιχειρώντας να «αναστήσει» το προφίλ του στο Facebook, ο Πιστόριους ανέβασε, εν πρώτοις, ένα «κολάζ» φωτογραφιών που απεικονίζουν τον ίδιο με παιδιά που είχαν ακρωτηριασμένα μέλη. Μάλιστα, συνοδευόταν από ένα κείμενο το οποίο έγραφε: «Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τη διαφορά στη ζωή κάποιου. Μερικές φορές τα απλά πράγματα που λες ή κάνεις μπορούν να κάνουν κάποιον να αισθανθεί καλύτερα ή να τον εμπνεύσουν».

Το δεύτερο «τιτίβισμα» του Πιστόριους ήταν ένα απόσπασμα από τη Βίβλο: «Ο Κύριος βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν πληγωμένη καρδιά» αλλά το απέσυρε λίγη ώρα αργότερα.

Τρίτο «χτύπημα» ήταν μία φωτογραφία από το βιβλίο του Αυστριακού ψυχιάτρου, Βίκτορ Φρανκλ, με τίτλο «Το νόημα της ζωής» το οποίο έγραψε ενώ βρισκόταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και συγκεκριμένα στο Άουσβιτς.


«Η αγάπη είναι ο απόλυτος και ο πιο υψηλός στόχος που μπορεί να θέσει ένας άνθρωπος […] Η σωτηρία του ανθρώπου είναι μέσα από την αγάπη […] Ο άνθρωπος μέσα από την αγάπη μπορεί να φτάσει στην ολοκλήρωση χάρη στην εικόνα της αγαπημένης του που μπορεί να φέρει στο μυαλό του».

Την επόμενη ημέρα, επανήλθε με ένα ακόμα μήνυμα προς τους Followers του ζητώντας από το Θεό να «πλύνει στο ποτάμι της θεραπείας του αυτούς που ζουν μέσα στον πόνο. Αμήν».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ