2014-07-17 15:33:28
Φωτογραφία για Στελέχη από τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και ανεξάρτητοι βουλευτές στην εκδήλωση του Τσίπρα για τον «αιγιαλό»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με «φόντο το σύνθημα «Η Ελλάδα δεν πωλείται» εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τον αιγιαλό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για μία κομματική πρωτοβουλία και χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως «τερατούργημα» που προετοιμάζει και κατοχυρώνει μία εθνική καταστροφή.

Στη χθεσινή εκδήλωση το «παρών» έδωσαν η Νίκη Φούντα και ο Θράσος Φωτεινός από τη ΔΗΜΑΡ, ανεξάρτητοι βουλευτές μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Οικονόμου, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Οδυσσέας Βουδούρης, καθώς και εκπρόσωποι από το Ποτάμι, οι Στέφανος Ψημένος και Παύλος Ελευθεριάδης.

«Πρόκειται για ένα νομοθετικό έκτρωμα που κατάφωραπαραβιάζει το Σύνταγμα, τη νομολογία του ΣτΕ, τη νομολογία αιώνων και τους στοιχειώδεις κοινούς τόπους της επιστημονικής κοινότητας», τόνισε.

Επίσης έκανε λόγο για «μαύρο νομοσχέδιο», το οποίο όπως είπε περιγράφει την «πολιτική του πλιάτσικου και της πειρατείας σε βάρος της χώρας», και αντανακλά την πολιτική ποιότητα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.


«Μιλούν συνήθως με μεγάλα λόγια για τη πατρίδα, αλλά είναι έτοιμοι να παραδώσουν δίχως δεύτερη σκέψη, τους πιο όμορφους τόπους αυτής της πατρίδας στην καταστροφή», υποστήριξε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση και κατά των «51 κατ’ επιλογή βουλευτών» της πλειοψηφίας στο θερινό τμήμα της Βουλής.

Όπως υποστήριξε ψηφίζουν δια βοής για το αν θα εφαρμοστεί ή όχι το Σύνταγμα, αλλά δεν εκπροσωπούν παρά μια «ισχνή μειοψηφία»,

«Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της ελάχιστης συναίνεσης για τα μέγιστα αγαθά που βάλλονται, υποθηκεύονται και αμφισβητούνται», είπε.

Παρόντες ήταν ακόμα πλήθος αυτοδιοικητικών, με την νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, να προειδοποιεί στην σύντομη παρέμβασή της, μία μέρα προτού κατατεθεί στην ΕΕ το νέο πρόγραμμα για τις περιφέρειες, ότι η νέα περιφερειακή αρχή Αττικής δεν δέχεται τετελεσμένα Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ