2014-07-20 10:31:54
Φωτογραφία για Πάτρα: Στους δρόμους σήμερα οι εμποροϋπάλληλοι για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Πάτρας πραγματοποιούν σήμερα Κυριακή οι εμπορούπάλληλοι της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεών τους σε αντίδραση της απόφασης να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές, οι εμποροϋπάλληλοι θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου.

Στην κινητοποίηση έχει δηλώσει συμμετοχή και ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας.

Τα μαγαζιά του κέντρου πάντως αναμένεται να είναι ανοικτά καθώς τα μέλη του νεοσυσταθέντος συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου συμφωνούν με τη λειτουργία των καταστημάτων τις θεσμοθετημένες 7 Κυριακές το χρόνο.

Η πανελλαδική κινητοποίηση πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή Κυριακή απο την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, που αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης για λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου σε δέκα περιοχές της χώρας.

Η ΟΙΥΕ με ανακοίνωσή της, καλεί τα σωματεία, τα εργατικά κέντρα και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του εμπορίου να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι ΟΙΥΕ, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ έχουν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κοινή προσφυγή κατά της υπουργικής απόφασης ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή αναστολή της απόφασης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ