2014-08-08 21:53:08
Φωτογραφία για Πέταξαν γατάκι μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια ... αφήνοντάς το να το αλέσει το απορριμματοφόρο
Η παρακάτω καταγγελία αναρτήθηκε στο facebook από φιλόζωη και κάτοικο της Πρέβεζας στη σελίδα της "Παρέμβασης για τα ζώα".

Τα σχόλια που ακολούθησαν πολλά και ανάλογα Διαβάζοντας την παραπάνω καταγγελία μας ήρθε στο μυαλό η ιστορία της Μάγκυ. Αλλωστε,είναι σε όλους ακόμη νωπή η τραγική ιστορία της αδέσποτης σκυλίτσας Μάγκυ απο ταβερνιάρη στα Στύρα Ευβοίας που της πολτοποίησε το κεφάλι χτυπώντας την δυνατά  και με απίστευτο μένος.

Υπενθυμίζουμε και την προσπάθεια που έκαναν άγνωστοι μέχρι στιγμής να δηλητηριάσουν 11 άλογα στον Αχέροντα ποταμό, δύο απο τα οποία δεν άντεξαν στο δηλητήριο, ενώ ευτυχώς τα υπόλοιπα 9 όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρουν.

Δυστυχώς τα παραπάνω δεν ήταν τα πρώτα  περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα, και το πιο λυπηρό είναι πως ίσως δεν θα  είναι και τα τελευταία!

Ο Δήμος Πρέβεζας, το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθεί να φροντίζει τα αδέσποτα της περιοχής, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα παράπονα απο τους κατοίκους.

Είναι  σίγουρα πάντως εξαιρετικά λυπηρό, να διαβάζεις στο facebook μία τέτοια καταγγελία που αφορά στη συμπεριφορά εργαζομένων στο Δήμο, που είναι και ο Φορέας που φέρει και την αποκλειστική ευθύνη για τα αδέσποτα ζώα της πόλης.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ