2014-08-12 08:35:40
Φωτογραφία για ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΩΝ - ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! (ΡΗΟΤΟ)
Με την ανάρτηση της στο Instagram η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, γνωστοποίησε την έναρξη της λειτουργίας του τμήματος Μελών και Φιλάθλων, κάτω από τη θύρα 18 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο νέο αυτό τμήμα οι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού, που κοστίζει 10 ευρώ ετησίως. Το ποσό αυτό χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, ώστε να παραμείνει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, κατακτώντας πρωταθλήματα και τίτλους.

Οι εγγραφές, με την καταβολή του ετήσιου αντιτίμου, συνεχίζονται ώστε και ο Ερασιτέχνης να ενισχυθεί αλλά και ο κάτοχος της να μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, καθώς είναι απαραίτητη για την αγορά του εισιτηρίου των αγώνων.

Το τμήμα Μελών και Φιλάθλων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ τις ημέρες των αγώνων ως την έναρξη των παιχνιδιών, κάτω από τη θύρα 18.

Το σχόλιο της Γενικής Διευθύντριας του Ερασιτέχνη, Χριστίνας Τσιλιγκίρη: «Άνοιξε το καινούριο τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, κάτω από τη θύρα 18!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ