2014-08-20 15:48:19
Φωτογραφία για ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ... ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!
Δεν επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα για ταξίδι του Κώστα Μανωλά στην Αγγλία και τα περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, από καμιά πλευρά.

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί για την υπόθεση του διεθνή αμυντικού, αν και στην Αγγλία, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), υποστηρίζουν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ για την μεταγραφή του ΜΑνωλά. Βρετανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ακόμη και για συμφωνία των δύο ομάδων ή και παρουσία του παίκτη στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο 23χρονος αμυντικός ουδέποτε έφυγε από την Ελλάδα και, μάλιστα, ήταν μέχρι προχθές στο Ρέντη, όπου και συμμετείχε στην πρόσφατη προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μίτσελ.

Επίσης δεν επιβεβαιώνεται καμία συμφωνία με τους «κανονιέρηδες», ενώ αντίθετα δυνατά εξακολουθεί να «παίζει» η μετακίνηση του παίκτη στην Ιταλία, αφού Γιουβέντους και Ρόμα παραμένουν στο προσκήνιο.

Οι «τζιαλορόσι», επίσης, αναμένεται να επανέλθουν με περισσότερα χρήματα, καθώς η επικείμενη πώληση του Μπενατιά αλλάζει τα δεδομένα για να κινηθούν πιο άνετα για τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ