2014-08-20 17:27:07
Φωτογραφία για Νίκος Νικολόπουλος: Η περιλάλητη κεντροδεξιά πανστρατιά μοιάζει με πανστρατιά καρεκλολάγνων
Διαβάστε τι αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος στην ανακοίνωση του "Με αφορμή τα λεγόμενα και τα γραφόμενα περί της δήθεν Κεντροδεξιάς πανστρατιάς, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Η περιλάλητη κεντροδεξιά πανστρατιά, υπό τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επέβαλλαν και θα συνεχίσουν να επιβάλλουν -κατά τα φαινόμενα- οι πολιτικές του μνημονίου, μοιάζει περισσότερο με πανστρατιά καρεκλολάγνων, που δυστυχώς γ’ αυτούς , δεν αντιλαμβάνονται ότι επιβιβάζονται σ’ ένα σαπιοκάραβο που θα τους οδηγήσει στο βυθό . Ο καθείς εφ’ω ετάχθη .

Πρέπει οι καρεκλοκένταυροι στο Μαξίμου μαζί με τους «λαθρομετανάστες των άκρων» και οι «σώγαμπροι της ΠΟΛ.ΑΝ.» επιτέλους πρέπει να καταλάβουν και ας εμπεδώσουν όπως είπε και ο εκπρόσωπος μας Γ. Κανελλάκης ότι: «Εμείς δεν "κολλάμε" στις ξόβεργες του κ. Σαμαρά.

Εμείς “σπουργιτάκια” δεν είμαστε» !

Απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας τις «σαγηνευτικές προτάσεις των σειρήνων» και μένουμε «κολλημένοι» στις θέσεις του πατριωτικού αντιμνημονιακού μετώπου, όπως επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός Και τέλος κάποιος συχνά – πυκνά, πρέπει να τους υπενθυμίζει και να τους λέει φωναχτά: «ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ»…" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ