2014-08-21 18:20:34
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΗ; ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! *VIDEOS*
Aκόμα δεν τελείωσε η μεταγραφή του Σάμαρη στη Μπενφίκα και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα για πιθανούς αντικαταστάτες! 

Επιβεβαίωση ότι ο Ολυμπιακός θ'αποκτήσει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει, αλλά όσο υπάρχει ανοικτό το θέμα μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη, τότε καλύτερα να κρατάμε... μικρό καλάθι.

Πάμε λοιπόν Δύο είναι τα ονόματα που παίζουν γερά ως πιθανοί αντικαταστάτες. Ο πρώτος είναι ο 28χρονος Σενεγαλέζος Παπακουλί Ντιόπ της Λεβάντε, τον οποίο είχε εξετάσει σοβαρά ο Ολυμπιακός πριν την απόκτηση του Κασάμι. Πριν αναρωτηθείτε για τις θέσεις των ξένων, ο παίκτης έχει Γαλλικό διαβατήριο.

Ο δεύτερος, είναι 23χρονος Έλληνας και πρόκειται για τον Θάνο Πέτσο, ο οποίος από πέρυσι αγωνίζεται στην Αυστρία με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης. Για την περίπτωση Πέτσου σας ενημερώσαμε σχετικά από 18/8 (δείτε το σχετικό θέμα και βίντεο ΕΔΩ) ενώ την αρχή την είχαμε κάνει πριν... σχεδόν 3 χρόνια, αφού από το Νοέμβριο του 2011 σας ενημερώσαμε ότι οι σκάουτερς του Ολυμπιακού παρακολουθούν τον συγκεκριμένο παίκτη και αρέσει (δείτε το σχετικό θέμα του 2001 ΕΔΩ).  Μήπως τελικά ήρθε η ώρα;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ