2014-08-22 16:42:39
Φωτογραφία για Μάνη: Ποια ήταν τελικά τα κίνητρα για το διπλό φονικό;
Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από τα στοιχεία που έχουν γίνει ως τώρα γνωστά για το διπλό φονικό στη Μάνη, που σόκαρε το πανελλήνιο.

Οι δυο 19χρονοι που φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη, τα «ρίχνουν» ο ένας στον άλλον για το ποιος ήταν αυτός που πάτησε τελικά τη σκανδάλη και αφαίρεσε τις ζωές των δυο φίλων.

Επιπρόσθετα, το πιο βασικό ερώτημα που προκύπτει από τις ομολογίες των δυο αγοριών είναι και το αν το κίνητρο ήταν όντως μια «χούφτα» παράνομα αναβολικά και το χρέος των 800 ευρώ.

Οι συνθήκες που στήθηκε το «ραντεβού» θανάτου είναι αυτές που προκαλούν τις απορίες, καθώς ήταν όλα πολύ καλά προγραμματισμένα.

Το πρώτο θέμα που προκύπτει είναι το γιατί τα δύο θύματα είπαν τόσο εύκολα το «ναι» στην πρόσκληση των δύο νεαρών. Γιατί άφησαν δηλαδή την παρέα τους με την οποία διασκέδαζαν στην Καλαμάτα για να πάνε να βρουν τους δυο νεαρούς με τους οποίους ο Σγουρός φαίνεται να είχε λογομαχήσει αρκετές φορές λόγω του χρέους;


Το δεύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι ο λόγος που οι δράστες με τα θύματα έδωσαν ραντεβού σε μια ερημική περιοχή μετά τα μεσάνυχτα. Αν επρόκειτο όντως να δουν ένα αμάξι γιατί η συνάντηση τους δεν έγινε σε κατοικημένη περιοχή και όχι στον ερημικό και άγριο τόπο της περιοχής της Γέφυρας της Κοσκάραγας, στον δρόμο προς την Καρδαμύλη;

Και το τρίτο ερώτημα είναι η αιτία που ο Σγούρος περιορίστηκε να πει στη σύντροφό του αλλά και στην υπόλοιπη παρέα ότι «πάει σε μια δουλειά» και πως θα «γύριζε σε 25 λεπτά».

Αυτά πρόκειται να αποτελέσουν το αντικείμενο της κύρια ανάκρισης των κατηγορουμένων που αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ