2014-08-23 09:12:18
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΨΑΞΙΜΟ» ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΣΑΜΑΡΗ
Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στα χαφ μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη ψάχνει ο Ολυμπιακός, με το όνομα του Κλεμάν Σαντόμ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Δεδομένη θεωρείται η αντικατάσταση του Σαμάρη, ο οποίος πλέον ανήκει και επίσημα στην Μπενφίκα, και η μεταγραφή του έχει αφήσει ένα κενό στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Μετά τη μετακίνηση του διεθνούς χαφ στους «αετούς» προέκυψε, όπως σας ενημερώσαμε, ξανά το όνομα του Πάπε Ντιόπ, ενός παίκτη που είχε εξεταστεί στο πρόσφατο παρελθόν και, μάλιστα, υπήρξαν προχωρημένες επαφές με τη Λεβάντε για την απόκτησή του.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον Σενεγαλέζο μέσο, αφού από χθες το βράδυ "κυκλοφορούν" φήμες ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται ο Κλεμάν Σαντόμ.

Πρόκειται για τον 27χρονο χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν και, όπως γράφει η "SportDay" πληροί τις προϋποθέσεις του Μίτσελ για ν' αντικαταστήσει τον Σάμαρη. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι για εκείνους έχει προτεραιότητα το σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, όπως αναφέραμε.

Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψει και κάποιος παίκτης που να αποτελεί έκπληξη και το όνομά του να μην έχει ακουστεί ή να πρόκειται για ποδοσφαιριστή με δυνατό… βιογραφικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ