2014-08-23 11:00:42
Φωτογραφία για ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ... ΣΤΟΧΟ ΤΟ 42ο! H ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ...
Στη μάχη για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου.

Τη νίκη σε συνδυασμό με μία θεαματική εμφάνιση θέλει ο Ολυμπιακός στην αποψινή (21:30, Novasports 2) πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Νίκη Βόλου, προκειμένου να κάνει... καλή αρχή στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν... «καυτό» για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι ξεκινούν την προσπάθειά τους για τη διατήρηση των κεκτημένων, έχοντας σα... βάση τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στο τουρνουά της Αμερική και του Καναδά, έχοντας και τις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να δείξουν με το... «καλημέρα» ότι είναι δεν πρόκειται να δώσουν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα!

Στόχος του Μίτσελ είναι οι παίκτες του να παίζουν γρήγορο και παράλληλα θεαματικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας στον κόσμο αυτό ακριβώς που θέλει κάθε φορά που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη, ενώ πλέον έχει αρκετές επιλογές για να παρατάσσει διαφορετικό σχήμα ανάλογα με τον αντίπαλο.


Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Παπαδόπουλο, Αμπιντάλ και Μαζουάκου.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κασάμι και Εντινγκά, με τον Ντομίνγκεζ σε ελεύθερο ρόλο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αφελάι, Ντοσεβί και Διαμαντάκος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν, Σαλίνο και Σαβιόλα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ