2014-08-23 12:46:27
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Ο Κώστας Μήτρογλου θέλει να εγκαταλείψει τη Φούλαμ, έξι μόλις μήνες μετά τη μεταγραφή του στους Λονδρέζους, μετά και τη διαμάχη του με τον Φέλιξ Μάγκατ.

Ο διεθνής πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν τυγχάνει του σεβασμού του Γερμανού τεχνικού ο οποίος ισχυρήστηκε ότι ήταν λάθος η απόφαση της απόκτησής του τον Ιανουάριο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια την περσινή σεζόν χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα και να βοηθήσει την ομάδα στην παραμονή. Ο Μάγκατ τον άφησε εκτός αποστολής από το εναρκτήριο ματς της Τσάμπιονσιπ και όλα δείχνουν ότι το γυαλί... έχει ραγίσει.

Οι "Cottaggers" θα ήθελαν να απεμπλακούν από το βαρύ του συμβόλαιο και αναζητούν ενδιαφερόμενους για την πώλησή του. Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της και μερικά ισπανικά ΜΜΕ γράφουν ότι η μετακίνησή του πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ μετά τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογό του και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ενδιαφέρον για τον 25χρονο παίκτη έχουν εκδηλώσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες με την υπόθεση να απασχολεί και τον Κλαούντιο Ρανιέρι που θέλει να δει αν θα τον υπολογίζει για το ματς με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου και φυσικά τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ