2014-08-23 16:22:36
Φωτογραφία για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ... «ΧΑΜΟΣ» ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
Χαμός για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά στο διαδίκτυο, αφού συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής, τρεις ομάδες φέρονται να τον έχουν πολυ ψηλά στη λίστα τους. Πιο κοντά από αυτές είναι η Ρόμα, μετά ακολουθεί η Άρσεναλ και ακολουθεί η Γιουβέντους.

Πάντως, ο μάνατζερ του διεθνή αμυντικού, Ιωάννης Ευαγγελόπουλος, διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι άνθρωποι της Ρόμα θα συναντηθούν για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παίκτη.

Η Ρόμα παίζει φιλικό με την ΑΕΚ στην Αθήνα και, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, οι Ιταλοί υπστηρίζουν ότι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θα προχωρήσουν σε επαφές με τους ερυθρόλευκους από τη στιγμή που θα είναι στη χώρα μας (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), κάτι το οποίο διέψευσε ο μάνατζέρ του Μανωλά.

«Όχι, δεν θα υπάρξει καμία συνάντηση με τη Ρόμα για τον Μανωλά», ήταν τα λόγια του, για να συμπληρώσει πόσο πιθανό είναι να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα ο παίκτης...

«Ειλικρινά δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό».

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα "metro.co.uk", υποστηρίζει πως η Άρσεναλ πλησιάζει στο να κάνει δικό της τον στόπερ των ερυθρόλευκων: «Οι κανονιέρηδες έκαναν περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τους εκπρποσώπους του παίκτη χθες, καθώς ταξίδεψαν στην Αγγλία για να συναντηθούν με τους ιθύνοντες την Άρσεναλ».

Γράφεται μάλιστα πως η Άρσεναλ προσφέρει 10 εκατ. ευρώ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά όπως είναι φυσιολογικό, θέλει να μειώσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ