2014-08-24 11:47:20
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!
Tόσο στον Μίτσελ, όσο και στους απαιτητικούς οπαδούς του Ολυμπιακού δεν άρεσε καθόλου χθες το... "σβήσιμο" των μηχανών της ομάδας στο β' ημίχρονο στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Η κατοχή της μπάλας μειώθηκε σε σημαντικό ποσοστό στο β' ημίχρονο  και μετρίασε τις καλές εντυπώσεις που άφησε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. 

Οι ερυθρόλευκοι μετά το τρίτο γκολ είχαν περίπου μισή ώρα που δεν έκαναν φάση στα αντίπαλα καρέ. 

Οι οπαδοί του Θρύλου αλλά και ο Μίτσελ που γνωρίζει καλύτερα απ'όλους την ποιότητα της ομάδας θέλουν να βλέπουν... όμορφα πράγματα και στα 90 λεπτά και όχι για 30 ή 35 λεπτά. 

Φυσικά, στην αρχή της σεζόν είμαστε ακόμα και ειδικά χθες οι συνθήκες ήταν δύσκολες με τη ζέστη και την υγρασία που επικρατούσαν, αλλά καλό θα είναι ο Ολυμπιακός να μην κάνει... εκπτώσεις.

Επίσης, δεν άρεσαν καθόλου οι αμυντικές τοποθετήσεις της ομάδας στο β' ημίχρονο με αποκορύφωμα τη φάση του γκολ από τον Σκούρτη, ενώ οι Βολιώτες παραλίγο να κάνουν το 3-2 λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας με την άμυνα να συλαμβάνεται και πάλι... κοιμώμενη.

Στο λιμάνι κρατούν το εξαιρετικό δείγμα γραφής των 30 λεπτών και η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στο να... αυξάνεται όλο και περισσότερο ο χρόνος της καλής απόδοσης της ομάδας. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ