2014-08-24 11:37:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Μπαίνει στα μαγαζιά και ουρλιάζει!
Σάλος με την γυναίκα που φαίνεται να έχει βρει ένα... φθηνό κόλπο στην προσπάθειά της να εξαπατήσει ανυποψίαστους πολίτες και να εξασφαλίσει λίγα χρήματα. Είναι γύρω στα 50 και πάντα πολύ καλοντυμένη, ενώ το παρουσιαστικό της παραπέμπει σε έναν πολύ μορφωμένο και αριστοκρατικό άτομο. Μπαίνει σε ένα κατάστημα, κυρίως καφετέριες, και ζητά με πολύ ευγενικό τρόπο να της κρατήσουν την τσάντα για να πάει στην τουαλέτα. Σκοπίμως την αφήνει ανοικτή και ύστερα από μερικά λεπτά όταν ξαναβγαίνει προσποιείται ότι κάποιος της άρπαξε το πορτοφόλι από το εσωτερικό (της τσάντας).

Αρχίσει να ουρλιάζει στην κυριολεξία φροντίζοντας να σηκώσει όλο το μαγαζί στο... πόδι και βάζει τους υπευθύνους του καταστήματος να ψάξουν για να βρουν το πορτοφόλι της. Υποστηρίζοντας πάντα πως περιείχε κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό. Και φυσικά απειλεί ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία εκφοβίζοντας τον ιδιοκτήτη της εκάστοτε επιχείρησης για τις συνέπειες που θα έχει για το όνομα του μαγαζιού του μια τέτοια ενέργεια
. Στη συνέχεια και αφού διαπιστώνεται ότι δεν έχει κανείς το πορτοφόλι, η ίδια αλλάζει ύφος. Βάζει τα κλάματα και εκλιπαρεί να την βοηθήσουν λέγοντας ότι δεν έχει χρήματα ούτε για να πάρει ταξί και να επιστρέψει στο σπίτι της, είτε ακόμα και ότι έπρεπε να πληρώσει κάτι και για το λόγο αυτό ζητά να της δώσουν ένα ποσό που υποτίθεται θα το επιστρέψει με τόκο και για να πείσει προσποιείται πως είναι διατεθειμένη να αφήσει την τσάντα της ενέχυρο και τα στοιχεία της Δεν «τσίμπησε» το θύμα...Το τελευταίο περιστατικό συνέβη σε κατάστημα, αυτή τη φορά όχι καφετέρια, αλλά μικρή εμπορική επιχείρηση γυναικείων ρούχων, στο κέντρο της Πάτρας. Με τη μόνη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση η ιδιοκτήτρια του καταστήματος δεν «τσίμπησε» από τα κόλπα και τα σενάρια της επιτήδειας. Αντιθέτως, μάλλον την υποπτεύτηκε και για το λόγο αυτό όχι μόνο της έβαλε τις φωνές εκείνη, αλλά τηλεφώνησε στην αστυνομία καταγγέλλοντας απόπειρα εξαπάτησης. Μέχρι μάλιστα να έρθουν οι αστυνομικοί προσπαθούσε να κρατήσει την επιτήδεια στο κατάστημα της, χωρίς όμως να το καταφέρει μέχρι τέλους. Έτσι, οι αστυνομικοί έφθασαν αλλά δεν μπόρεσαν να τη συλλάβουν. Πάντως αποδείχθηκαν γνώστες της δράσης της άγνωστης γυναίκας, έτσι όπως περιγράφεται παραπάνω στο ρεπορτάζ.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ