2014-08-25 11:50:07
Φωτογραφία για Απολογούνται οι δύο 19χρονοι για το διπλό φονικό στη Μάνη - Tι λέει ο Κούγιας
Σήμερα αναμένεται να δοθούν οι πρώτες επίσημες απαντήσεις των δύο 19χρονων για τη στυγνή δολοφονία των δύο νεαρών, Κώστα Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη.

Οι δράστες που ομολόγησαν αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας και από τις απολογίες τους οι αρχές εκτιμούν ότι θα πέσει άπλετο φως στα αίτια και τις λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στην ομολογία του όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη δολοφονία των δύο αθλητών body building, τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου.

Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας

Σε δήλωσή του στην «Καθημερινή» ο συνήγορος του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η ΕΛ.ΑΣ. έχει παραλείψει από την έρευνά της το εκτεταμένο εμπόριο επικίνδυνων αναβολικών που γινόταν μπροστά στα μάτια της» και πρόσθεσε ότι η προσωπικότητα του εντολέα του ουσιαστικά καταστράφηκε από τη χρήση των απαγορευμένων ουσιών:

«Μέχρι το διάστημα που γνώρισε τα θύματα ήταν αριστούχος μαθητής που μάλιστα είχε κερδίσει υποτροφία από το σχολείο του».

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φωνές του Νότου,
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φωνές του Νότου,
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ