2014-08-25 11:44:44
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα
ΚΡΙΟΣ Με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας. Κάποιο πρόσωπο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας φέρει ευχάριστα νέα ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Εστιάστε με προσοχή στις λεπτομέρειες και ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας.

Μπορεί η Δευτέρα να θεωρείται η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, παρ’ όλα αυτά δεν αφήνετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Ξεκινήστε τη μέρα σας με την αγαπημένη σας μουσική κι όλα θα σας φανούν πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σας πορεία βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορείτε να επαναπαύεστε. Καθώς βρίσκεστε σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο της ζωής σας, είστε έτοιμοι να δεχτείτε καινούριες προτάσεις που θα σας διευκολύνουν να φτάσετε πιο σύντομα στο στόχο σας.

Δώστε προσοχή και μην αμελείτε τις συμβουλές από τους αγαπημένους σας, μη δείχνετε καχυποψία κι εμπιστευτείτε την κρίση τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας ξεκινάει με αισιοδοξία παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε. Κάποιο νομικό ζήτημα συγγενικού σας προσώπου σας αποσπά λίγο από τα επαγγελματικά σας, αλλά πριν το τέλος της ημέρας, η κατάληξη θα είναι θετική και θα καταφέρετε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

Ερωτικά, η κατάσταση είναι κάπως στάσιμη και θα παραμείνει αν δεν προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Επιδιώξτε μια συζήτηση κι εκφράστε ήρεμα και με ειλικρίνεια αυτά που σας προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε πως δεν μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε εντελώς από κάποια πρόσωπα της οικογένειας και σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη λύση. Αν αφήσετε κατά μέρος το θυμό σας, θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα ότι είναι αυτοί που σας στηρίζουν δίχως κανένα αντάλλαγμα.

Κατάλληλη μέρα για να κλείσουν κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος, που σας προβληματίζουν για αρκετό χρονικό διάστημα. Ήρθε η ώρα που επιτέλους θα δικαιωθείτε και θα μπορέσετε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα.

ΛΕΩΝ

Αν και υπάρχουν κάποια συννεφάκια (τι συννεφάκια δηλαδή..) στο ορίζοντα, έχετε αρκετά καλή διάθεση με αποτέλεσμα να ξεκινάτε τη μέρα σας πολύ παραγωγικά και γεμάτοι καινούριες ιδέες. Φυσικά πολλές φορές δεν είναι εύκολο, συνεχίστε όμως απερίσπαστοι και μην αναλώνεστε με πράγματα που σας ρουφάν αδίκως την ενέργεια.

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο ειδύλλιο, θα έχετε όμως την ευκαιρία να επικοινωνήσετε εις βάθος με κάποια πρόσωπα και να επανεξετάσετε θέματα που σας προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίζετε να ξαναβρίσκετε τη χαμένη σας διάθεση και καταφέρνετε να διευθετήσετε κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα με καθαρό νου και σκέψη. Προσπαθήστε να αποβάλλετε κάθε αρνητικό συναίσθημα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Πλησιάζει η εποχή που θα μπουν τα πράγματα σε μία τάξη. Μην είστε όμως ανυπόμονοι και απελπίζεστε με το παραμικρό εμπόδιο που μπορεί να σας παρουσιαστεί.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει με ανεβασμένη διάθεση και τίποτα δεν πρόκειται να σας τη χαλάσει. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στο στόχο σας και πάρτε πρωτοβουλίες. Η ηρεμία επανέρχεται στο εργασιακό σας περιβάλλον, οπότε είναι καλή ευκαιρία να μοιράσετε ίσως κάποιες αρμοδιότητες ώστε να μπορέσετε να λειτουργήσετε με περισσότερη άνεση..

Δείξτε κατανόηση στο σύντροφό σας και μην τα περιμένετε όλα απ αυτόν. Θα ανακαλύψετε πως με λίγη φαντασία μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και πορευτείτε σε νέες βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός πως κάποια πράγματα και καταστάσεις τα αντιλαμβάνεστε διαφορετικά από τους άλλους κι αυτό καμιά φορά σας οδηγεί σε αδιέξοδο. Δυσκολεύεστε να δεχτείτε τη διαφορετική οπτική γωνία του καθενός, με αποτέλεσμα να νιώθετε μεγάλη απογοήτευση για κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Αν πάψετε να περιμένετε από τους άλλους να σκέφτονται και να λειτουργούν σύμφωνα με το δικό σας μοτίβο, θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε καλύτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκά ξεκινάει η εβδομάδα για όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και αν φερθείτε έξυπνα, θα βγείτε κερδισμένοι . Η ευγένεια κι η ηρεμία που σας χαρακτηρίζουν, είναι τα εφόδιά σας ώστε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις και να οδηγηθείτε σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Μην ξεχνάτε να δείχνετε την τρυφερότητά σας όμως και στο σύντροφό σας, γιατί το τελευταίο διάστημα ίσως να νιώθει κάπως παραμελημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η ώρα να ανασυνταχθείτε και να κάνετε κάποια σχέδια για το κοντινό μέλλον, αλλά προσέξτε τον παρορμητισμό σας γιατί μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και το γνωρίζετε πολύ καλά. Έχετε την ικανότητα να ζυγίζετε τις παραμέτρους, αλλά μερικές φορές μπορεί να βλέπετε μέσα από το πρίσμα του ενθουσιασμού και της καλής σας πίστης.

Φροντίστε να εκφράζετε τις επιθυμίες σας χωρίς να διστάζετε και να καταπιέζετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές, σας δημιουργούν ανασφάλεια και σας εμποδίζουν να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε την ανάγκη να βγείτε με κάθε τρόπο απ αυτό το τέλμα. Για να το καταφέρετε θα πρέπει να βάλετε νέους στόχους, δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Κάντε την υπέρβαση, οραματιστείτε τα θετικά αποτελέσματα των ενεργειών σας και μην αφήνεστε στο έλεος των περιστάσεων.

Αν σταματήσετε να τσιγκουνεύεστε στα αισθήματά σας και δώσετε λίγη παραπάνω αγάπη, θα νιώσετε τη ζεστασιά που χρειάζεστε κι ας μην το παραδέχεστε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΙΧΘΥΣ

Μεθοδικά προγραμματίστε τις κινήσεις και τις σκέψεις σας, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε σωστά για σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εάν είναι απαραίτητο να πάρετε οπωσδήποτε την πρωτοβουλία και το ρίσκο, εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και σίγουρα θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι.

Η συσσωρευμένη κούραση των ημερών μπορεί να σας δημιουργεί κάποιον εκνευρισμό, αλλά σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΤΡΕΛΟ» DEAL ΓΙΑ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΤΡΕΛΟ» DEAL ΓΙΑ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ