2014-08-25 16:09:16
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε δύο γυναίκες μαστροπούς
Στη σύλληψη δύο γυναικών μαστροπών, ηλικίας 62 και 59 ετών, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, προχώρησε η... Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης.

Η επιχείρηση διενεργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Οι δύο οίκοι ανοχής, στους οποίους ήταν υπεύθυνες οι δύο προαναφερόμενες (αλλοδαπή και ομογενής αντίστοιχα) διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη άδεια. Παράλληλα, στους οίκους εκδίδονταν αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες δεν διέθεταν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Επιπλέον, το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ελέγχους με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης υπαίθριας πορνείας, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, συνολικά έξι γυναίκες (πέντε αλλοδαπές και μία Ελληνίδα), σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ