2014-08-25 23:29:16
Φωτογραφία για Η ψηλότερη πισίνα της Δυτικής Ευρώπης... [photos]
Η ψηλότερη πισίνα της Δυτικής Ευρώπης βρίσκεται στο ξενοδοχείο Shangri – La του Λονδίνου, το οποίο καταλαμβάνει δεκαοκτώ ορόφους του ουρανοξύστη Shard, που διαθέτει συνολικά 87 ορόφους και είναι το ψηλότερο κτήριο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η απέραντη πισίνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, αφού βρίσκεται σε ύψος 60 μέτρων πάνω από την πόλη και προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό Τάμεση και στον καθεδρικό ναό του Σεν Πωλ. Η πισίνα, που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, από το Χονγκ Κονγκ, Andre Fu, άνοιξε τον περασμένο Μάιο, με καθυστέρηση ένα μήνα, από την προγραμματισμένη ημερομηνία και έχει θερμοκρασία 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι ένοικοι του πολυτελούς ξενοδοχείου μπορούν να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα από τις έξι το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι εξωτερικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την δυνατότητα να την επισκέπτονται, μόνο για να την θαυμάσουν, μετά τις 8.30 το βράδυ, με την προϋπόθεση ότι καταναλώνουν κάτι στο μπαρ.


Το Shangri – La, που ανήκει σε διεθνή αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων, διαθέτει 202 δωμάτια και 17 σουίτες, στις οποίες υπάρχει και υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ για τους πελάτες. Η θέα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι επίσης μοναδική, αφού τα τεράστια παράθυρα, που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δίνουν στους ενοίκους την δυνατότητα να θαυμάζουν μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η τιμή του δίκλινου δωματίου στο Shangri – La του Λονδίνου είναι 450 λίρες (562 ευρώ) την βραδιά.
πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ