2014-08-26 12:14:10
Φωτογραφία για ΥΔΜΗΔ: Ο στόχος για τις 15.000 απολύσεις θα επιτευχθεί – Έρχονται 400 προσλήψεις σε εφορίες
Για την επίτευξη του στόχου των 15.000 απολύσεων, αλλά και για την πρόσληψη 400 ατόμων σε... εφορίες συζήτησαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή τους στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης , ο στόχος των 15.000 απολύσεων θα επιτευχθεί και έτσι δεν θα υπάρξει καμία δέσμευση για νέες απολύσεις το 2015.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο Σκάι τόνισε πως »ο στόχος των απολύσεων πρέπει να εκπληρωθεί γιατί αποτελεί Κυβερνητική δέσμευση και μας επιτρέπει να μη γίνουν άλλες».

Τέλος, από αύριο, Τρίτη, μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της κυβέρνησης με αντικείμενο την διαπραγμάτευση της επόμενης εβδομάδας με την τρόικα στο Παρίσι. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γκίκας Χαρδούβελης θα συμμετάσχει στις 10:30 στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στο Μεγάρου Μαξίμου, ενώ το απόγευμα στις 6 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των υπουργών που θα μεταβούν στο Παρίσι για το συντονισμό της δράσης τους.

Κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμά ότι ο στόχος των απολύσεων θα επιτευχθεί, ενώ δεν υπάρχει καμιά δέσμευση για νέες απολύσεις το 2015.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ