2014-08-26 15:29:44
Φωτογραφία για «ΣΚΟΠΟΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ»
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καθοριστική για την υπόθεση της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό.

Ο Μεξικανός επιθετικός έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τους ερυθρόλευκους, δίχως ωστόσο να έχει ολκληρωθεί η μεταγραφή, αφού η Τίγκρες τον παρουσιάζει ως παίκτη δικό της.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δικηγόρο του Μεξικανού επιθετικού, Χάιμε Καστίγιο, ο οποίος δήλωσε πως θα παραβρεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικού, η πλευρά του παίκτη θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί, ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Χάιμε Καστίγιο:

«Θα είναι μια συνάντηση στην αρμόδια επιτροπή, που δεν θα βγάλει κάποια απόφαση. Ο σκοπός είναι να συζητήσουν οι δυο πλευρές και αν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία διακανονισμού. Αν δεν γίνει αυτό τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία, όπου και θα εκδικαστεί η υπόθεση και θα κατατεθούν όλα τα στοιχεία».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Πουλίδο, επανέλαβε πως σε περίπτωση που στο συγκεκριμένο θέμα δεν βρεθεί κάποια λύση και μάλιστα άμεσα, ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η FIFA δίνει προσωρινή άδεια, μέχρι να βγει η απόφαση της κάθε υπόθεσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ