2012-04-26 17:00:07
Φωτογραφία για Πέταξε μια μπαρούφα και τώρα την γράφει και σε βιβλίο για να τα κονομήσει ο Πάγκαλος
Σε συνέντευξή του στους Times, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι «μαζί τα φάγαμε», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως γράφει βιβλίο με αυτό τον τίτλο!

«Η επίσημη ιδεολογία είναι ότι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και ο λαός ειλικρινής, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια», λέει στο βρετανικό περιοδικό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «Υπήρχε μια απόπειρα από τους κομμουνιστές και τους φασίστες να. καταδικάσουν το σύστημα και να αφήσουν την εντύπωση ότι οι πολιτικοί το έσκασαν με τα χρήματα. Καμία ομάδα ανθρώπων δεν μπορεί μόνη να δημιουργήσει ένα τέτοιο επίπεδο ελλείμματος – μιλάμε για εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ. Στη πραγματικότητα δεν πρόκειται για εγκληματική δραστηριότητα μιας μειοψηφίας, αλλά για τη νοοτροπία της πλειοψηφίας», υπογραμμίζει ο κ. Πάγκαλος.

Προσθέτει ότι το κράτος πιεζόταν να δαπανά χρήματα για κοινωνικούς λόγους, όχι για ανάγκες, να δημιουργεί θέσεις στη δημόσια διοίκηση και να προσλαμβάνει νέους υπαλλήλους που δεν χρειάζονταν, ενώ την ίδια ώρα υπήρχαν αυτοί που δεν κατέβαλαν τους φόρους τους.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πεντικιούρ στον… αέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πεντικιούρ στον… αέρα
Κουβέντα για τα πλέι οφ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κουβέντα για τα πλέι οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ