2014-08-28 08:09:09
Φωτογραφία για Αποφυλακίστηκε πρώην «εκτελεστής» του Πάμπλο Εσκομπάρ
Ένας πρώην εκτελεστής που δούλευε για τον Πάμπλο Εσκομπάρ αποφυλακίστηκε από φυλακή της Κολομβίας ύστερα από 22 χρόνια... Ο John Jairo Velasquez ή «Popeye», όπως είναι γνωστός, ουσιαστικά «φυγαδεύτηκε» από τη φυλακή με δεκάδες πάνοπλους άντρες της αστυνομίας να τον συνοδεύουν, δεδομένου ότι έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του από μέλη συμμοριών και συγγενείς θυμάτων.

Μιλώντας για την αποφυλάκισή του ο ίδιος ανέφερε ότι «οι πιθανότητες να τον δολοφονήσουν είναι κοντά στο 80%» και πρόσθεσε ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την Κολομβία για το εξωτερικό.

Ο Velasquez αποκάλυψε ακόμα ότι θα έρθει σε επαφές με εταιρείες του Hollywood, προκειμένου να πουλήσει την αυτοβιογραφία του, η οποία περιλαμβάνει τα όσα έζησε στο πλάι του Εσκομπάρ.

Ο Velasquez ήταν ένας από τους πιο πιστούς «συντρόφους» του Εσκομπάρ και σε συνεντεύξεις που είχε δώσει στο παρελθόν ανέφερε ότι σκότωσε 300 ανθρώπους με τα ίδια του τα χέρια, ακόμα και τη σύζυγό του και βοήθησε να οργανωθούν ακόμα 3.000 χτυπήματα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ