2014-08-28 09:35:21
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ
Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στο μέτωπο του χαφ που θέλουν να αποκτήσουν.

Ο Πάπε Ντιόπ είναι ο παίκτης για τον οποίον βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή οι ερυθρόλευκοι με τη Λεβάντε, όπως άλλωστε αποκάλυψε χθες και ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Κίκο Καταλάν, σε τοποθετήσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ.

«Είναι γεγονός πως μας έγινε πρόταση για τον Ντιόπ από τον Ολυμπιακό, την οποία δεν κάναμε αποδεκτή. Δεν υπήρξε άλλη διαπραγμάτευση ή επικοινωνία. Ομως η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Αυτήν τη στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι δύσκολο να προχωρήσει μία μεταγραφή του παίκτη. Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να έχουμε μία διαφορετική πρόταση, που να είναι καλύτερη. Εμείς θέλουμε να μείνει ο Πάπε και θα πρέπει να σκεφτεί και ο ίδιος το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λεβάντε, με τα δημοσίευματα στην Ισπανία αλλά και στην Ελλάδα να αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν σήμερα με νέα βελτιωμένη πρόταση φτάνοντας πλέον μια ανάσα από την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου.


Ο Ντιόπ είναι το φαβορί για τη μεταγραφή, χωρίς πάντως να αποκλείεται το ενδεχόμενο έκπληξης, καθώς τα τελευταία 24ωρα οι ενέργειες των πρωταθλητών είναι συνεχόμενες και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Στην Ισπανία πάντως εκτιμούν πως η Λεβάντε θα πει το «ναι» με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ και θεωρούν πως σε αυτό το ποσό κοντά θα κυμαίνεται και η ρελάνς των ερυθρόλευκων.

Από την άλλη, πάντως, η Λεβάντε δεν... «καίγεται» να πουλήσει τον Ντιόπ που μάλιστα είναι πολύ πιθανό, αν δεν έχει κλείσει μέχρι τότε η μεταγραφή, να παίξει για τη 2η αγωνιστική της Πριμέρα στο «Σαν Μαμές» με την Αθλέτικ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ