2014-08-28 17:36:07
Φωτογραφία για Ο Steve Wozniak είναι ενάντια στο έξυπνο ρολόι
Εν αναμονή της απελευθέρωσης των «έξυπνων» ρολογιών της Apple, που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου , ο συνιδρυτής Steve Wozniak έδωσε μια εκτίμηση των σημερινών μοντέλων και την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς στο σύνολό της Οι σύγχρονοι υπολογιστές που φοριούνται στο χέρι, δεν έχουν αρκετά μεγάλες οθόνες κάτι που τα κάνει δύσχρηστα στον χειρισμό.

Δεύτερον, ανάφερε ο Wozniak δεν αρέσουν οι «μεσάζοντες» μεταξύ του χρήστη και του smartphone, το οποίο αποκαλείται ως τώρα από πολλούς «έξυπνα ρολόγια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υπολογιστές χειρός (ρολόγια) πρέπει να είναι εντελώς ανεξάρτητα και να αντικαταστήσουν τα τηλέφωνα και τα smartphones. Διαφορετικά, θα είναι δύσκολο να πωληθούν.

 Ο κόσμος δεν χρειάζεται κάτι που θα δυσκολέψει την επικοινωνία του με το κινητό του.

Πιστεύει πως η Apple θα ξεκινήσει την διάθεση του νέου ρολογιού όταν είναι σίγουρη πως υπάρχει αντικείμενο και έχει να δώσει κάτι πρωτοποριακό όπως το θέμα της υγείας.

Και σαν παράδειγμα έφερε τα έξυπνα ρολόγια της Samsung αλλά και άλλων κατασκευαστών  που ήταν μια αποτυχία και δεν προτιμήθηκαν από τον κόσμο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΑΝΤΙΟ» ΑΠΟ ΜΑΚΟΥΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΑΝΤΙΟ» ΑΠΟ ΜΑΚΟΥΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ