2014-08-28 17:55:40
Φωτογραφία για ΤΟ... «ΠΑΛΕΥΕΙ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ!
Μια… ανάσα από την απόκτηση του επιθετικού της Παλέρμο, Αμπέλ Ερνάντες, φέρεται να βρίσκεται η Μπενφίκα, η οποία – σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα – κινείται και για τον Τζόελ Κάμπελ.

Την επιθετική της γραμμή, μετά την αντίστοιχη κίνηση στη μεσαία γραμμή με τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη, ετοιμάζεται να ενισχύσει η Μπενφίκα.

Οι «αετοί» φέρονται να είναι κοντά στον Ουρουγουανό επιθετικό της Παλμέρο, Αμπέλ Ερνάντες, για τον οποίο σκοπεύουν να δώσουν 12 εκατ. ευρώ στη Χαλ Σίτι.

Σημερινά δημοσιεύματα, όμως, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο επόμενος στόχος των πρωταθλητών είναι ο Τζόελ Κάμπελ της Άρσεναλ.

Οι ιθύνοντες της Μπενφίκα γνωρίζουν τον παίκτη από την περσινή σεζόν, όταν και ήρθαν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό που ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός έπαιζε με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, όντας συμπαίκτης με τον Σάμαρη.

Πρόθεση του Αρσέν Βενγκέρ είναι να κρατήσει τον πρώην ερυθρόλευκο εξτρέμ, πόσω μάλλον μετά τον σοβαρό τραυματισμό Ολιβιέ Ζιρού που θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ