2014-08-29 23:34:07
Φωτογραφία για Έσπασε η κουμπαριά Ζήνα – Ψινάκη: Γιατί δεν θα βαφτίσει την κόρη της;
Σήριαλ έχει καταντήσει η βάφτιση της κόρης της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα μετά από αναβολή σε αναβολή, το μυστήριο θα γίνει στις 8 Σεπτέμβρη, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης ΔΕΝ θα είναι νονός της, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί!

Αφορμή για το «σπάσιμο» της κουμπαριάς φαίνεται πως στάθηκε το μέρος όπου θα τελεστεί το μυστήριο: ο Ηλίας, που έχει παντρέψει το ζευγάρι, ήθελε να γίνει η βάφτιση στον Μαραθώνα, όντας και δήμαρχος της πόλης. Ωστόσο, Γιώργος και Πέγκυ αποφάσισαν να βαφτίσουν την μικρή στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι, θέλοντας να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλά τους τόνους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, νονοί της Ηλέκτρας θα είναι ο Σπύρος Ζιζόπουλος και η σύζυγός του Όλγα, ενώ οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους εκατό, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια του Χάρη Βαρθακούρη, καθώς η 2,5 ετών κόρη της τραγουδίστριας παίζει συχνά με τα παιδιά του συναδέλφου της.

Μετά το μυστήριο, γονείς και νεοφώτιστοι έχουν ετοιμάσει παιδικό πάρτι στο σπίτι τους, στη Βούλα, όπου θα παραβρεθούν λιγοστοί συγγενείς και φίλοι.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ