2014-08-29 23:13:09
Φωτογραφία για Η Σάρον Στόουν Είναι άγνώριστη χωρίς μακιγιάζ! Δείτε την... [photo]
Με λευκό τζινάκι, κοραλλί μπλουζάκι και μπέιζμπολ καπέλο, η Σάρον Στόουν αποκαλύπτει ότι ουδεμία σχέση έχει με την… ηλικία που αναγράφεται στην ταυτότητά της. Αν και πριν από μερικούς μήνες γιόρτασε τα 56 της χρόνια, η δημοφιλής ηθοποιός αρνείται να γεράσει και το αποδεικνύει περίτρανα και περήφανα στον φακό κυκλοφορώντας δημοσίως αμακιγιάριστη, παρότι γνωρίζει πως οι φωτογράφοι την ακολουθούν κατά πόδας.

Ακόμα και στις πιο κοντινές λήψεις του φακού η επιδερμίδα της δεν μαρτυρά την ηλικία της, καθώς παραμένει φρέσκια και νεανική. Δεν είναι βέβαια όπως την εποχή που άφηνε να εκφραστεί ελεύθερο το «Βασικό ένστικτό» της, αλλά σίγουρα δεν μοιάζει με τις περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της. Οι φωτογράφοι την πέτυχαν αυτή τη φορά κατά την επίσκεψή της σε ινστιτούτο αισθητικής στο κέντρο του Μπέβερλι Χιλς, όπου είχε κλείσει ραντεβού για ένα αναζωογονητικό μανικιούρ – πεντικιούρ.

Γλυκιά και χαμογελαστή, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε ιδιαίτερα κεφάτη και έπιασε κουβεντούλα με τις αισθητικούς όση ώρα δεχόταν τις περιποιήσεις τους, ενώ δεν δίστασε να αποχωρήσει φορώντας ένα απλό ζευγάρι σαγιονάρες σε λεμονί χρώμα προκειμένου να προστατέψει τα φρεσκοβαμμένα νύχια της.

«Δεν θέλω να είμαι μια αγέραστη καλλονή. Θέλω να είμαι μια γυναίκα που διατηρείται στην καλύτερη φόρμα που θα μπορούσε να διατηρηθεί για την ηλικία της» δήλωσε πρόσφατα η 56χρονη σταρ. Δυσκολεύεται να πιστέψει κανείς ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα που πριν από λίγο καιρό είχε ομολογήσει: «Υπήρχε μία περίοδος στα 40 μου που έμπαινα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωνα την πόρτα και έλεγα ότι δεν θα έβγαινα έξω, αν δεν αποδεχόμουν πλήρως την εξωτερική μου εμφάνιση».
πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ