2014-09-04 20:10:51
Φωτογραφία για Και τα δύο μοντέλα του iPhone 6 θα έχουν 128 GB μνήμης
Μια νέα αποκάλυψη για το iphone 6 σήμερα προκάλεσε την έκπληξη όσων το περιμένουν με αγωνία από έναν αναλυτή τον Ming-Chi Σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις και οι δυο εκδώσεις του νέου iphone 6 θα έχουν χωρητικότητα μνήμης 128 GB.

Κάτι τέτοιο είχε διαρρεύσει αρχικά αλλά αργότερα όλοι πίστεψαν πως θα δούμε τις ίδιες χωρητικότητες αφού και μέχρι χθες διέρρευσαν δήθεν οι τιμές για τις κλασικές χωρητικότητες των 16,32 και 64GB.

Βέβαια η είδηση δεν είναι και ξαφνική αφού από το ios 6 είχαμε δει στον κώδικα αναφορές για 128GB όπου και μετά κυκλοφόρησε το iPod με 128GB και αργότερα τα iPad Air και mini με 128GB.

Τώρα αν αληθεύει η είδηση αφού είναι και επώνυμη, φαίνεται πως ήρθε η σειρά των iphone να έχουν τόση μεγάλη μνήμη.

.Ο ίδιος αναλυτής έκανε και μια ακόμη αποκάλυψη με το κουμπί power που πλέον βρίσκετε στο πλάι της συσκευής ότι αν το κρατάμε παρατεταμένα θα μπορέσουμε να επιλέξουμε διάφορες καινούργιες λειτουργίες όπως να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον. Ένα από αυτά θα είναι το βαρόμετρο -που θα  είναι δυνατόν να μετρήσει την ατμοσφαιρική πίεση στην τρέχουσα θέση του ιδιοκτήτη του gadget και να καθορίσει το ύψος πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ