2014-09-06 20:22:07
Φωτογραφία για 29 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στο Διόνι
Αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί 6 άτομα ενώ από τους υπόλοιπους 23 αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια Μεσολογγίου κάποιοι έχουν μαζί τους υπηρεσιακά σημειώματα και δελτία ασύλου για την Ελλάδα. Οι υπηρεσίες της αστυνομίας έχουν ήδη κάνει ερώτημα για την ισχύ τους και ερευνάται εάν θα ακολουθηθεί η διαδικασία ασύλου ή όχι.

Λαθρομετανάστες από τη Συρία και την Αφρική εντοπίστηκαν σήμeρα το πρωί από ψαράδες σήμερα το πρωί, να κατευθύνονται από το Διόνι στην θέση Κουντρί. Οι λαθρομετανάστες οι οποίοι κατευθύνονταν προς την περιοχή της Κατοχής, είχαν μεταφερθεί στην περιοχή για να φύγουν όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες στην Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και η πρώτη καταγραφή μιλά για 29 άτομα.

Οι λαθρομετανάστες είχαν χωριστεί όπως λέγεται σε δυο ομάδες και η μια κατευθύνονταν προς την Κατοχή από τον κεντρικό δρόμο ενώ η άλλη προς την περιοχή των Αρχαίων Οινιαδών.


Στην περιοχή Διόνι δεν είναι η πρώtη φορά του εντοπίζονται στις αρχές Σεπτεμβρίου λαθρομετανάστες που προσπαθούν να φύγουν για τη γειτονική Ιταλία. Το ερώτημα είναι ποιοι είναι οι διακινητές και με ποιους συνεργάζονται aν συνεργάζονται από την περιοχή του νομού μας.

Θυμίζουμε ότι ένα χρόνο πριν στην περιοχή της Παλαίρου είχαν πνιγεί λαθρομετανάστες στην προσπάθεια τους να φύγουν για την Ιταλία με ένα μικρό σκάφος το οποίο είχαν κλέψει 3 αδέλφια από το Ξηρόμερο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ