2014-09-08 17:34:21
Φωτογραφία για ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Πρίντεζης, Σλούκας και Μάντζαρης πήραν άδεια από τον Ολυμπιακό προκειμένου να ξεκουραστούν για λίγες μέρες και εντός της εβδομάδας θα ταξιδέψουν στην Ιταλία ώστε να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντομπάσκετ και η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας πήραν άδεια για ξεκούραση από το προπονητικό επιτελείο των ερυθρόλευκων και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν με την αποστολή της ομάδας, η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Βόρειο Ιταλία.

Οι Κώστας Σλούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης θα ξεκουραστούν μέχρι την Τετάρτη και την Πέμπτη (11/9) θα αναχωρήσουν μαζί για την γειτονική χώρα, συναντώντας τους υπόλοιπους στο προπονητικό κέντρο του Ντομέτζε στη Βενετία.


Αφού η ομάδα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο βουνό, ο Γιώργος Πρίντεζης θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου (13/9) για την Ιταλία, συναντώντας την ομάδα στην περιοχή Κάορλε (έξω από τη Βενετία), όπου ο Ολυμπιακός θα εγκατασταθεί για λίγες μέρες, δίνοντας τρία φιλικά ματς (14/9, 16/9, 18/9).

Ακολούθως, στις 19 Σεπτεμβρίου, η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στη βάση της. Οι ερυθρόλευκοι θα ξεκουραστούν για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, όπου και θα λάβουν μέρος στο φιλικό τουρνουά "Rixos Cup" (Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Εφές, ΤΣΣΚΑ, Μιλάνο, Μπαρτσελόνα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ