2014-09-09 10:38:42
Φωτογραφία για ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ!
Χωρίς… ανάσα συνεχίζουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ντομέτζε της Βόρειας Ιταλίας.

Διπλές προπονήσεις, με πολύ τρέξιμο, ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη και τακτικής στο παρκέ περιλαμβάνει το προπονητικό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων στη γείτονα χώρα, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (13/09). Τότε είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Κάορλε, έξω από τη Βενετία, όπου οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν δίνοντας τα πρώτα φιλικά τους και ο Έλληνας τεχνικός θα μπορέσει να διαπιστώσει εάν η κατάστασή τους βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο.

Στη Βόρεια Ιταλία, πάντως, θα έχουν και... ενισχύσεις από την Πέμπτη (11/09), οπότε θα ενσωματωθούν στο προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού οι Έλληνες διεθνείς Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας. Αντίθετα, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Όλιβερ Λαφαγιέτ δεν πρόκειται να μεταβούν στο Ντομέτζε. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αμφότεροι θα βρουν την ομάδα κατευθείαν στο Κάορλε, μια και η αναχώρησή τους για τη γείτονα χώρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (13/09).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ