2014-09-23 16:59:16
Φωτογραφία για ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Για τη νίκη επί της Βέροιας, αλλά και για τις προσεχείς υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, μίλησε ο Τάσος Αυλωνίτης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο αμυντικός των ερυθρόλευκων:

«Με τη Βέροια ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση, ανεξάρτητα αν στο τέλος το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ εμείς εκτός αυτού είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση από την τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου τα δώσαμε όλα. Ξεκινήσαμε καλά, κι ενώ είχαμε ευκαιρίες για να "καθαρίσουμε" από νωρίς το ματς αυτό δεν έγινε, ωστόσο με την επιμονή μας στο τέλος πήραμε τελικά αυτό που αξίζαμε.

Παρουσιάσαμε για μία ακόμα φορά σταθερότητα και ένα σοβαρό πρόσωπο, κι έτσι στο τέλος ήρθε μια άνετη νίκη. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, καθώς ειδικά μέσα στον Οκτώβριο έχουμε πολλά ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη και πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, βασιζόμενοι και σε αυτά τα στοιχεία».

Για το αν μπορεί ο φετινός Ολυμπιακός να ανταγωνιστεί τον περσινό, εξαιρετικό, «εαυτό» του, ο Αυλωνίτης είπε: «Γιατί όχι; Ήδη η ομάδα φαίνεται ότι έχει βρει τα "πατήματα" της, σίγουρα θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου, ως εκ τούτου φέτος ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Που πάς ρε Καραμήτρο;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Που πάς ρε Καραμήτρο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ