2014-10-01 04:44:09
Φωτογραφία για Πάρκαρε το αυτοκίνητο στη μέση της πλατείας ... για να το πουλήσει! [photos]
Που να τρέχει τώρα να βρει καλύτερο σημείο για να αφήσει το προς πώληση αυτοκίνητό του και να προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους Για αυτό και επέλεξε την πλατεία Ομονοίας, στο κέντρο της Πάτρας!

Ο λόγος για Πατρινό, ο οποίος αφού αποφάσισε να πουλήσει το Ι.Χ. του, αγόρασε το πωλητήριο πάνω στο οποίο έγραψε τα στοιχεία του, όμως επειδή δεν ήθελε να απευθυνθεί σε μάντρα πώλησης οχημάτων, τελικά βρήκε το καλύτερο σημείο.

Πιθανόν να σκέφτηκε πως εκεί έχει αρκετή κίνηση, αφού η λεωφόρος Γούναρη, είναι ταχείας κυκλοφορίας και καθημερινά περνούν από εκεί χιλιάδες πολίτες με ή χωρίς τα αυτοκίνητά τους.

Πιθανόν να θεώρησε πως κανείς δε θα ενοχληθεί που έχει στην κυριολεξία ανεβάσει το αυτοκίνητο επάνω στην πλατεία.

Πιθανόν να θεώρησε πως δε θα τον πειράξει για την παρανομία του, ούτε καν οι Αστυνομικές Αρχές.

Όπως κατήγγειλαν στο PatrasTimes.gr, περίοικοι, το όχημα είναι παρκαρισμένο στο σημείο εδώ και δύο ημέρες, ήδη έχει ενημερωθεί η Τροχαία Πατρών, η οποία βεβαίωσε παράβαση και έκοψε κλήση, όμως οι πινακίδες ακόμα είναι επάνω στο αυτοκίνητο!

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι, είναι άμεσα να απομακρυνθεί το όχημα από την πλατεία και φυσικά την τιμωρία του παραβάτη, γιατί είναι πολύ πιθανό να τον μιμηθούν και άλλοι…!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ