2014-10-03 13:34:21
Φωτογραφία για «ΤΙΜΗ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Τρεμέλ Ντάρντεν με το «καλημέρα» της σεζόν, αλλά ο 33χρονος γκαρντ-φόργουορντ δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το γεγονός πως βρίσκεται στον Ολυμπιακό και είναι αισιόδοξος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ιταλία υπέστη ρωγμώδες κάταγμα 4ου μετακαρπίου και κάταγμα 1ης φάλαγγας μέσου δακτύλου στο δεξί χέρι, με τον ίδιο να δηλώνει στο "Superbasket.gr" πως... «καλύτερα που έγινε τώρα παρά μετά. Θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Ετσι το βλέπω εγώ. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο γόνατο. Δεν χάνω πολλή δράση. Μου αρέσει να προπονούμαι, να είμαι σε φόρμα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Οταν χάνεις τον πρώτο μήνα από μία σεζόν που διαρκεί δέκα μήνες, έχεις εννέα μήνες για να τον καλύψεις. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι πολύ σημαντικό για το τέλος της σεζόν, αλλά δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα αυτόν τον μήνα. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν έπαθα κάτι σοβαρότερο».


Ο τέως άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν των ερυθρόλευκων γνωρίζει πως «ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ ιστορική ομάδα με μεγάλους στόχους. Αγαπούν το μπάσκετ και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός πως βρίσκομαι σε αυτόν», ενώ δεν έκρυψε πως «εξεπλάγην που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εμένα. Δεν περίμενα πως θα ήμουν στη λίστα των παικτών που θέλουν. Αποτελεί τιμή για εμένα. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία τόσο για εμένα, όσο και για τον Ολυμπιακό. Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά προς την σωστή κατεύθυνση και με την κατάλληλη προσπάθεια να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ο Ντάρντεν είναι «μπαρουτοκαπνισμένος» στην Ευρωλίγκα. Αραγε θα είναι αυτή η σεζόν που θα βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης; «Το ελπίζω. Αυτή είναι η ελπίδα μου. Είναι πολύ καλό που παίζω στην Ευρωλίγκα τόσα χρόνια. Θέλω να παίζω σε αυτό το επίπεδο», απάντησε και συνέχισε λέγοντας πως...

«θέλω να παίζω στην Ευρωλίγκα με ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους, όπως είναι ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σπουδαία ευκαιρία για εμένα ο Ολυμπιακός. Εχει υψηλούς στόχους και προσδοκίες κι εγώ έχω υψηλά στάνταρ. Κοιτάω, όμως, κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Η προπόνηση σε μεταφέρει στους αγώνες. Τελικά, όμως, ο στόχος είναι να τερματίσεις ψηλά. Και γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός, ως οργανισμός, θέλει να τερματίσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού είπε πως «η επιλογή του Ντάρντεν έγινε με απόλυτα αγωνιστικά κριτήρια, τα προσόντα του ταιριάζουν στον Ολυμπιακό. Προέρχεται από τέσσερα χρόνια στην Ευρωλίγκα με ομάδες με πολύ καλά προπονητικά προγράμματα. Πρόκειται για έναν αθλητή που δουλεύει περισσότερο από έναν 17χρονο…».

Πώς νιώθει, όμως, ο Τρεμέλ Ντάρντεν για όσα υποστήριξε ο προπονητής του; «Θέλω δίνω το καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι κι αν κάνω. Ετσι αντιμετωπίζω τις προπονήσεις και όλες τις καταστάσεις που μου προσφέρει ο Θεός. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και ειλικρινά αυτό κάνω. Τα τελευταία χρόνια έχω αφοσιωθεί στον Χριστό. Θέλω να δουλεύω σκληρά και να κάνω ό,τι καλύτερο. Πιστεύω πως δεν θα ήμουν εδώ, αν δεν είχα αυτήν την σχέση με τον Χριστό. Πιστεύω πως μπορείς να καταφέρεις σπουδαία πράγματα με πολλή δουλειά και με σωστή συμπεριφορά Αυτο προσπαθώ να κάνω και αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλω να μεταφέρω στην ομάδα. Ελπίζω να φανεί και στους αγώνες».

Τέλος, ζητήθηκε από τον Τρεμέλ Ντάρντεν να συγκρίνει την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με αυτήν υπάρχει ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα: «Εχω ακούσει πολλά για αυτό. Υπάρχει έντονη αντιπαλότητα. Οσον αφορά το μπάσκετ νομίζω πως στην Ελλάδα είναι πιο έντονη η αντιπαλότητα. Στην Ισπανία, είναι πιο έντονη στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ, όμως, νομίζω πως είναι πιο έντονη εδώ. Είναι σαν συμμορίες, οι κόκκινοι και οι πράσινοι. Οι πράσινοι και οι κόκκινοι δεν τα πάνε καλά. Αυτό σου προσδίδει επιπλέον πίεση, αλλά στο γήπεδο ακόμα είναι μπάσκετ. Οποια φανέλα και αν φοράς, είτε της Ρεάλ, είτε του Ολυμπιακού, το μπάσκετ είναι ένα σκληρό άθλημα. Πέρσι παίξαμε δέκα φορές με την Μπαρτσελόνα και κάθε φορά υπήρχε ένταση. Ετσι πιστεύω πως θα είναι και φέτος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ