2014-10-06 09:52:07
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΑΚΑ!
Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, μπαίνει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από το Ρέθυμνο, όπου έδωσαν στο «Μελίνα Μερκούρη» δύο δυνατά φιλικά για το τέταρτο διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», ξεκουράστηκαν χθες και από σήμερα θα ξεκινήσουν σε φουλ ρυθμό την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (09/10, 21.30).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τραυματίες Τρεμέλ Ντάρντεν για Ιωάννη Παπαπέτρου, αντίθετα αισιοδοξία υπάρχει για το Γιώργο Πρίντεζη. Ο 30χρονος φόργουορντ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην ποδοκνημική του δεξιού ποδιού και δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό, επί κρητικού εδάφους, κόντρα στην Ούνιξ Καζάν. Από το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων δεν εκφράζεται ανησυχία, παρ’ όλα αυτά θα υποβληθεί, όπως ήδη σας έχουμε εημερώσει, σήμερα σε συμπληρωματικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάστασή του.


Ο Έλληνας τεχνικός έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση, και πρωί και απόγευμα. Εξάλλου, για σήμερα (11.00) είναι προγραμματισμένη και η επίσημη παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με το OTE TV. Η παρουσίαση θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και αφορά στους εντός έδρας αγώνες των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, τόσο για την κανονική διάρκεια όσο και για τα πλέι οφ, μέχρι το τέλος δηλαδή της φετινής σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ