2014-10-06 09:29:54
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Πολυτελές εστιατόριο στην πλατεία Συντάγματος, έκλεβε ρεύμα από κολόνα της ΔΕΗ...
Πολυτελές εστιατόριο στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα έκλεβε ρεύμα από την κολόνα και χρέωσε την ΔΕΗ με 150 χιλιάδες ευρώ, ενώ μια πολυτελής βίλα στην Πεντέλη, με δύο πισίνες και ιδιοκτήτη που φιγουράρει στην μόστρα των “επιτυχημένων επιχειρηματιών” έχει χρέος στη ΔΕΗ που φθάνει στα 13.000 ευρώ.

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα “μπαταχτσήδων” που...

...έχουν τεράστια απλήρωτα χρέη από απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ, την ίδια ώρα που ένα εκατομμύριο χαμηλόμισθα νοικοκυριά και μικροί καταστηματάρχες στριμώχνονται στις ουρές για να ρυθμίσουν τους απλήρωτους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Έθνους” της Δευτέρας, περίπου 20.000 τέτοιο “μπαταχτσήδες” μπαίνουν πλέον στο στόχαστρο της ΔΕΗ μπαίνουν. Πρόκειται για πολίτες οι οποίοι αν και έχουν πολυτελείς μεζονέτες με θερμαινόμενες πισίνες και κερδοφόρες επιχειρήσεις, εντούτοις δεν πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αυτοί οι 20.000 έχουν αφήσει στη ΔΕΗ “φέσι” ύψους 200 εκατ. ευρώ και η Επιχείρηση τούς αναζητά για να εισπράξει τα ποσά. Για να δούμε...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ