2014-10-07 23:58:55
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ...
Τη δική της ανάλυση στον τρόπο παιχνιδιού αλλά και τα μέχρι στιγμής «πεπραγμένα» της Ατλέτικο Μαδρίτης τόσο στην Primera Divizion, όσο και στο Champions League κάνει η ιστοσελίδα της «marca».

Το δημοσίευμα στέκεται στο γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια, στα οποία η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, συνήθως δεν τα κερδίζει, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά την ήττα που γνώρισε από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Η Ατλέτικο έχει νικήσει μόνο σε ένα ματς από τα τρία ματς που είχε την κατοχή, Αυτό ήταν εναντίον της Αλμερία. Τα άλλα δύο, εναντίον του Ολυμπιακού και της Βαλένθια, ολοκληρώθηκαν με ήττα.

Με χρονολογική σειρά, η Ατλέτικο είχε περισσότερη κατοχή μπάλας από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League και η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε 3-2.

Στα άλλα ματς, εκ των οποίων έχουν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, ήταν η άλλη ομάδα που είχε την μπάλα, με την Ατλέτικο να περιμένει την ευκαιρία της», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ