2014-10-09 13:40:29
Φωτογραφία για ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ
Ο Σταύρος Ελληνιάδης δεν σταματά μόνο στην εκλογή του στο Δήμο του Πειραιά αλλά πλέον ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η πρώτη μάχη ως πολιτευόμενος κερδίθηκε, όταν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές οι δημότες του Πειραιά εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στον Σταύρο Ελληνιάδη. Ο μάνατζερ του Κοροίβου έχει πλέον μπροστά του μία νέα μάχη, καθώς τα αθλητικά ηνία του Πειραιά θα βρίσκονται στα χέρια του. Ο παλαίμαχος παίκτης των Πειραϊκού και Ολυμπιακού είναι και επίσημα πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, τον Πειραιά.

Φιλόδοξος και με όρεξη για σκληρή δουλειά φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σταύρος Ελληνιάδης, ο οποίος τόνισε: "Στόχος είναι να βελτιώσουμε και να αναπτύξουμε τις αθλητικές υποδομές του Πειραιά, που είναι πλήρως υποβαθμισμένες, και να δώσουμε την δυνατότητα στην νεολαία, αλλά και σε όλους τους δημότες, να έχουν περισσότερες διεξόδους στον αθλητισμό και στον πολιτισμό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ