2014-10-10 13:59:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Μέχρι τέλος του μήνα η μαγνητική πύλη ελέγχου στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου
Μέχρι το τέλος του μήνα μπαίνει στα Δικαστήρια της Πάτρας, στην κεντρική είσοδο της οδού Γούναρη, μαγνητική πύλη μέσω της οποίας θα ελέγχονται όλοι όσοι εισέρχονται στο Δικαστικό Μέγαρο.

Όπως μετέδωσε το πρωί η εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 η ένταση των μέτρων ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας κρίθηκε αναγκαία τόσο από την Εισαγγελία Εφετών όσο και από τον Δικηγορικό Σύλλογο και τους δικαστικούς υπαλλήλους.

Οι δικαστικοί, οι δικηγόροι και οι δικαστικοί υπάλληλοι θα προμηθευτούν ειδική κάρτα και θα μπορούν να μπαίνουν στο Δικαστικό Μέγαρο από την πόρτα της οδού Κανάρη, όπως προβλέπει ο σχετικός σχεδιασμός.

Να σημειωθεί ότι Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Νίκος Κανελλόπουλος κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα πριν μερικούς μήνες είχε αναφερθεί στον σχεδιασμό του Υπουργείου και εν γένει στην ανάγκη καλύτερου ελέγχου όσων μπαίνουν στα Δικαστικά Μέγαρα της χώρας, ανάγκη που έγινε επιτακτικότερη μετά και από το συμβάν στα δικαστήρια Κορίνθου όπου εξερράγη μικρής ισχύος εκρηκτικός μηχανισμός σε κοντινή απόσταση από ανακριτικό γραφείο.

Να σημειωθεί ότι μέτρα αυτής της τάξεως εφαρμόζονται εδώ και χρόνια στα δικαστήρια της Αθήνας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ