2014-10-12 04:38:10
Φωτογραφία για Φρικιαστικό βίντεο: Μεθυσμένος σκοτώνει με σιδερένιο σωλήνα μωρό αρκουδάκι...
Ένα απίστευτα φρικιαστικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα στο οποίο ένας μεθυσμένος άνδρας με έναν σωλήνα ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου ένα μικρό αρκουδάκι.

Το περιστατικό το οποίο καταγράφηκε στην Ρωσία, σε ένα χωράφι.

Δύο άνδρες πλησιάζουν τα μικρά αρκουδάκια τα οποία δεν αναγνωρίζουν κίνδυνο και παραμένουν ψύχραιμα και φιλικά. Ωστόσο οι διαθέσεις του μεθυσμένου μόνο φιλικές δεν είναι. Ο άνδρας παίρνει έναν σωλήνα και πλησιάζει ένα από αυτά.

Τότε με μία αστραπιαία κίνηση το χτυπά στο κεφάλι και του αφαιρεί την ζωή. Κανείς από τους φίλους του δεν αντιδρά γεγονός που δείχνει πως ήξεραν τι θα ακολουθούσε. Ο μεθυσμένος παίρνει το νεκρό σώμα του άτυχου ζώου και το βάζει στο αυτοκίνητο. Η συνέχεια είναι άγνωστη...

Το περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε από μία κάμερα που είχε βάλει ένας άνδρας ονόματι Αλεξέι ο οποίος μιλώντας στην Siberian Times τόνισε πως σκοπός ήταν να καταγραφεί η φιλική αντίδραση των ζώων αυτών με τους ανθρώπους. Μάλιστα ήταν τόσο φιλικά που είχαν επιτρέψει στους εργάτες του χωραφιού να τους φορέσουν και κολάρο. «Δημοσιεύω το βίντεο σε ελπίδα να βρεθούν οι δράστες, ωστόσο ξέρω πως ακόμα κι αν βρεθούν το μόνο που θα αντιμετωπίσουν είναι ένα πρόστιμο για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε ζώα».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ