2014-10-13 12:47:29
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...
Το Λιχτενστάιν αντιμετώπισε η εθνική ομάδα της Σουηδίας και επικράτησε με 2-0.

Το δεύτερο γκολ του αγώνα το σημείωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει και την ασίστ για το 1-0. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο ακραίος του Ολυμπιακού, μίλησε για το παιχνίδι και το γκολ του, σημειώνοντας πως είδε αναπάντεχα την μπάλα μπροστά του και την έσπρωξε στα δίχτυα.

«Φυσικά και θέλαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, αλλά ήταν δύσκολο με έναν τέτοιον αντίπαλο. Ήταν και οι 11 στην περιοχή για να προστατέψουν τα γκολπόστ. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερα, αλλά τουλάχιστον βάλαμε δύο. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Δεν θυμάμαι πώς μπήκε το γκολ μου. Απλά θυμάμαι ότι είδα την μπάλα μπροστά μου και σκέφτηκα να τη σπρώξω στα δίχτυα», ανέφερε ο Ντουρμάζ, που συνέχισε.

«Ποτέ δεν ανησυχήσαμε. Είχαμε πει ο ένας στον άλλον. "Αν σημειώσουμε ένα γκολ νωρίς, αυτό θα είναι μπόνους". Το πιο σημαντικό ήταν πως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μετά το πρώτο γκολ, χάσαμε για λίγο τον ρυθμό μας. Όλοι ήθελαν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και δεν ήταν διατεθειμένοι να τρέξουν στους κενούς χώρους. Αλλά από την αρχή του δεύτερου μέρους αυξήσαμε τον ρυθμό μας και σκοράραμε ξανά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ