2014-11-05 19:08:22
Φωτογραφία για 4.5 ώρες αναμονή για δερματολόγο στην εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο
Αγαπητό tromaktiko,

Σήμερα ήταν η σειρά μου να περάσω τον δικό μου Γολγοθά στα επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου Για δερματολογικό περιστατικό έπρεπε να περιμένω γύρω στις 4,5 ώρες για να φτιάξω φάκελο να με δουν οι γιατροί στο ιατρείο, το οποίο είχε μηδενική αναμονή, δηλαδή δεν είχαν κανένα περιστατικό όμως για να περάσω έπρεπε να περιμένω τους 2 διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πάσχιζαν να εξυπηρετήσουν τους δεκάδες των ασθενών των έξτρα επείγον των παιδιών, των εγκυμονουσων, των πληρωμάτων, του ΕΚΑΒ, των φυλακισμένων, των ανάπηρων και κάθε συνοδού που είχε θράσος και τσαμπουκά και προκειμένου να μην καθυστερούν επιπλέον έδιναν προτεραιότητα.

Στην γραμματεία της διοικήτριας η απάντηση είναι ότι έγινε έλεγχος και όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Ειλικρινά λείπαμε γιατί ένα νοσοκομείο σαν το Αττικό, που το προσωπικό κάνει τόσες φιλότιμες προσπάθειες να δυσλειτουργεί, γιατί πρέπει να ικανοποιηθούν τα προβλεπόμενα στάνταρ τον εκάστοτε διοικούντων για μην πέσουν έξω από αυτά που προβλέπονται, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι απέναντι τους είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί
. Ακουστέ την φωνή μας, νιώστε τον πόνο μας, είμαστε Έλληνες φορολογούμενοι και έχουμε αποδώσει στο κράτος τις εισφορές, μας αξίζουμε καλύτερη αντιμετώπιση και απευθυνόμαστε στο δημόσιο νοσοκομείο, όχι μονο γιατί δεν έχουμε χρήματα, αλλά γιατί εμπιστευόμαστε τους γιατρούς του. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι κάτι να διορθωθεί.

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ