2014-11-06 06:14:13
Φωτογραφία για Τα αλισβερίσια Σαμαρά-Γαβριήλ
Η πρόσφατη ενθρόνιση-φιέστα του 38χρονου μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, κ. Γαρβιήλ, αποκαλύπτει ότι ο ισχυρός πρώην Αρχιεγραμματέας της Ιεράς Συνόδου γνωρίζεται ...αρκετά καλά με πρόσωπα και καταστάσεις της σύγχρονης πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.Και σίγουρα εγνώριζε και την εξέλιξη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που λειτουργεί εις βάρος του Ευαγγελίου και του Ιερού Πηδαλίου.

Ο Γαβριήλ είχε ανοιχτή γραμμή με τους αρμόδιους του νομοσχεδίου...

Έχει ευθύνες για την τραγική αυτή εξέλιξη που ο χρόνος σταδιακά αποκαλύπτει Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμάρας ξεχρέωσε με την παρουσία του ένα ''πανάκριβο'' γραμμάτιο. Αυτό του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Ο κ. Γαβριήλ έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του σε αυτή την διαδικασία. Κάποιοι μιλάνε ότι οι Ιεράρχες παραπλανήθηκαν επειδή δεν είχαν σχετική ενημέρωση για το τελικό σχέδιο νόμου που συμπεριέλαβε και τις διατάξεις -έκτρωμα περί ομοφοβίας, κτλ.


Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο λειτουργεί εις βάρους της Εκκλησίας, ράβει τα στόματα των Ιεραρχών που δεν θα μπορούν πλέον να κυρήττουν τον λόγο του Θεού και να αναφέρονται σε θέματα σεξουαλικών διαστροφών κι άλλα...

Τι διαδραματίστηκε λοιπόν και η Ιερά Σύνοδος πέρασε κάτι τέτοιο; Όπως είπε μετά το τέλος της επίμαχης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος, οι Ιεράρχες δεν είχαν ενημερωθεί για το τελικό σχέδιο νόμου-''Εμείς άλλο είχαμε στα χέρια μας...''- το οποίο τους απαγορεύει να ομιλούν για θέματα σεξουαλικής διαφορετικότητας, ομοφοβίας κι άλλα .Κι όποιος Αρχιερευς το κάνει, θα εκδιώκεται ποινικά!

Ντροπή . Για αυτό ποιός θα λογοδοτήσει;

Τι προβλέπει ο νόμος -έκτρωμα

Με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή 5-20 χιλιάδων ευρώ τιμωρείται όποιος δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει, σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων. Αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο για την «Καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας»

Εκανε τα χατίρια της κυβέρνησης στα θέματα του υποτιθέμενου ρατσισμού αλλά και στην σιωπηρή συναίνεση του μεγάλου «ναι» για την κατασκευή του τζαμιού.

Χαρακτηριστικές δηλώσεις Ιεραρχών:

Πρώτος τον «χορό» των επιστολών άνοιξε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι «πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας την ψυχή Σας για μερικούς ακόμη μήνες Πρωθυπουργίας».«Αθλιο και ελλεινό νόμο», είπε για τον επίμαχο νόμο ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ