2014-11-06 14:50:18
Φωτογραφία για Σέρρες: Στη φυλακή τότε 16χρονη για το φόνο 80χρονου
Η δολοφονία του ηλικιωμένου είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Τότε είχαν συληφθεί δύο ανήλικα κορίτσια 16 και 15 χρονών.Το έγκλημα έγινε τον Ιούνιο του 2010 στην Κερκίνη Σερρών.

Τα δύο κορίτσια ήταν 16 και 15 ετών θέλοντας χρήματα για να φύγουν από τα σπίτια τους, επισκέφθηκαν τον άτυχο 80χρονο, που γνώριζαν μέσω του παππού της 16χρονης. Οι κοπέλες του υποσχέθηκαν ερωτικές περιπτύξεις έναντι 50 ευρώ, κάτι που το θύμα δέχθηκε, ωστόσο ζήτησε να δώσει τα χρήματα μετά την πράξη.

Οι δύο ανήλικες αρνήθηκαν την πρόταση και, όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να τις θωπεύσει, η 16χρονη έβγαλε ένα στιλέτο που είχε στην τσάντα της και άρχισε να τον χτυπάει στο στήθος και την κοιλιά, ενώ η φίλη της τον κρατούσε ακίνητο!

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του θύματος και τα κορίτσια, αφού πήραν 10 ευρώ από το πορτοφόλι του συνταξιούχου, τράπηκαν σε φυγή από το παράθυρο, ωστόσο, κάποιοι τις είδαν και έδωσαν στην Αστυνομία τις περιγραφές τους. Οι δύο φόνισσες συνελήφθησαν και, στη διάρκεια της ανάκρισης, ομολόγησαν την πράξη τους Το δικαστήριο έκρινε ένοχη και την 20χρονη σήμερα 16χρονη τότε κοπέλα για τη δολοφονία του 80χρονου και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Το Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης την καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 2 μηνών, ενώ επέβαλε αναμορφωτικά μέτρα σε μία 19χρονη, η οποία κατηγορήθηκε ως συνεργός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ