2014-11-06 18:11:10
Φωτογραφία για ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ! (BINTEO & PHOTOS)
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα στην Kombank Arena κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ενώ το Euroleague Greece ''μετακόμισε'' στο Βελιγράδι και μας ξεναγεί στο ''σπίτι'' των Σέρβων!

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του:

Είναι ένα παιχνίδι, διαφορετικό από τα άλλα. Για την ακρίβεια, είναι το παιχνίδι που είχαν κυκλώσει στο καλεντάρι τους οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα αμέσως μετά την κλήρωση της Euroleague 2014-15 στη Βαρκελώνη (10/07).

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται αυτή την Παρασκευή τον Ολυμπιακό και η Kombank Arena θα ζήσει μια ατμόσφαιρα άνευ προηγουμένου! Τον περασμένο Ιούλιο ο Διευθυντής του γηπέδου, Τζόρτζε Μιλουτίνοβιτς, επιβεβαίωσε ότι ο Αστέρας θα παίξει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου αντί της Hala Pionir, δίνοντας αφορμή για νέα… πάρτι στους Delije! Που; Μα φυσικά, στο γήπεδο που έκαναν ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα EuroCup με 24.232 φιλάθλους στην περσινή αναμέτρηση με την Μπουντιβέλνικ.


Η σχέση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων έχει περάσει σε άλλα επίπεδα. Από τα coreo και τις επισκέψεις σε αγώνες, ως τα στεφάνια που στέλνουν κάθε χρόνο οι Σέρβοι για το μνημόσυνο της Θύρας 7 και τη συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά μεταξύ οπαδών. Δεν ξέρουμε αν οι Delije θα κάνουν νέο ρεκόρ προσέλευσης κόντρα στον Ολυμπιακό, σίγουρα όμως θα ξεπεράσουν τους 16.834 της φετινής πρεμιέρας με τη Γαλατάσαραϊ και τους 15.820 με τη Βαλένθια.

''Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Αστέρα είναι μοναδική στην Ευρώπη! Δίνουν τρομερή ώθηση στα παιχνίδια της ομάδας'' εξήγησε πρόσφατα η παλιά δόξα του συλλόγου και της εθνικής Σερβίας, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, αποθεώνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους οπαδούς της Zvezda. Το Euroleague Greece βρίσκεται στο Βελιγράδι και μας ξεναγεί κατ' αρχάς στα γραφεία του Ερυθρού Αστέρα. Δίπλα, ακριβώς, από τα ιστορικά ανοιχτά γήπεδα στο πάρκο Kalemegdan κι εκεί που φυλάσσονται τα τρόπαια της ιστορικής ομάδας που κατέκτησε 10 σερί πρωταθλήματα στην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, την περίοδο 1946-1955!

* Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες, καθώς και άλλες λεπτομέρειες, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ