2014-11-06 19:15:14
Φωτογραφία για Απίστευτο ξύλο και βροχή από κόκκινες κάρτες στο Εκουαδόρ [photos + video]
Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στη διάρκεια του αγώνα της Ιντεπεντιέντε νετλ Βάγιε κόντρα στην... Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα κλαουσούρα στο Εκουαδόρ.

Πέτρα του σκανδάλου ο ρέφερι της αναμέτρησης Βινίσιο Εσπινέλ που στο 40’ λεπτό με το σκορ στο 1-1 απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον γκολκίπερ της φιλοξενούμενης Μπαρτσελόνα Μάξιμο Πανγκέρα.

Ο ποδοσφαιριστής έδειξε να μην καταλαβαίνει την απόφαση του άρχοντα του αγώνα που ήταν ήδη προπηλακισμένος από άλλους παίκτες της Μπαρτσελόνα έδωσε φωτιά στο παιχνίδι κρίνοντας σκόπιμο να δείξει απευθείας κόκκινη στον …αναπληρωματικό γκολκίπερ της ίδιας ομάδας Νταμιά Λάνζα. Ο τελευταίος αντίθετα από τον συμπαίκτη του δεν στάθηκε το ίδιο …ψύχραιμος μετά την εν λόγω ετυμηγορία του ρέφερι και βγάζοντας τα γάντια του έσπευσε να του επιτεθεί εν μέσω σκηνών χάους.

Τα έκτροπα είχαν διάρκεια 11 λεπτών και πέραν των δύο προαναφερθέντων κόκκινες κάρτες αντίκρισαν και επίσης τόσο ο τεχνικός διευθυντής των φιλοξενούμενων Οσβάλντο Κανόμπιο όσο και ο τεχνικός της Ιντεπεντεντιέντε Οσβάλντο Κανόμπιο και ο συνεργάτης του Οσκάρ Καλιάτα.


Όταν ξανάρχισε το ματς κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων κάθισε ο επιθετικός της ομάδας πρώην άσος της ΑΕΚ Ισμαέλ Μπλάνκο. Που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του μ’ εξαίρεση τη φάση του 65’ όταν νικήθηκε από τον Ανγκούλο για το τελικό 2-1 υπέρ της γηπεδούχου σ’ ένα επεισοδιακό ματς που είχε μία ακόμα αποβολή , αυτή του Αρτούρο Μίνα της νικήτριας με απευθείας κόκκινη πέντε λεπτά πριν από το φινάλε.

Φυσικά άπαντες ήταν πυρ και μανία με το ρέφερι που έφυγε από το γήπεδο συνοδεία αστυνομικών.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ