2014-11-07 05:50:06
Φωτογραφία για Tι αποκαλύπτει η Τζολί για τον γάμο με τον Μπραντ Πιτ!
Άγνωστες λεπτομέρειες από τον γάμο με τον Μπραντ Πιτ αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί, δίνοντας σε όλους μας μια «γεύση» από όσα έγιναν στο χλιδάτο κτήμα τους στη νότια Γαλλία, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου!

«Είναι διαφορετικό να είσαι παντρεμένος τελικά. Μου αρέσει που είμαστε σύζυγοι», λέει η 39χρονη ηθοποιός στο περιοδικό «Vanity Fair», όπως σας έχουμε ενημερώσει και μιλά για την τελετή.

Τους γαμήλιους όρκους έγραψαν τα έξι παιδιά των Μπραντζελίνα, τα οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στους πιθανούς καβγάδες! «Δεν είναι ότι πιστεύουν πως οι γονείς τους δεν θα μαλώσουν ποτέ. Απλά μας έβαλαν να ορκιστούμε πως αν ποτέ τσακωθούμε θα ζητήσουμε γρήγορα συγνώμη ο ένας από τον άλλο. Οπότε, κατά τη διάρκεια της τελετής, μας ρώτησαν "Ορκίζεστε ότι θα το κάνετε;" κι εμείς απαντήσαμε "Ορκιζόμαστε"!», λέει η Αντζελίνα.

«Σε αυτό τον γάμο πήγαμε όλοι μαζί», συνεχίζει η ηθοποιός και αναπολεί τις δύο εβδομάδες προετοιμασιών πριν την «μεγάλη» μέρα. «Δεν είχαμε τούρτα, οπότε ο Παξ ανέλαβε να φτιάξει μία. Τα παιδιά έκαναν πρόβες για τα δαχτυλίδια, βάζοντας βελανίδια πάνω σε μαξιλάρια τα οποία τους έπεφταν συνέχεια. Τελικά, τα έδεσαν με λουλούδια, που μάζεψε η μητέρα του Μπραντ», προσθέτει.


Yπενθυμίζουμε οτι ο γάμος έγινε στον επίγειο παράδεισο που έχουν δημιουργήσει στη νότια Γαλλία, όπου δεσπόζει ένας πύργος, περικυκλωμένος από πηγές, αμπελώνες και ελαιώνες, παντρεύτηκαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί!

Χτισμένο μεταξύ του 1590 και του 1595, το Σατό Μιραβάλ βρίσκεται στην επαρχία Προβάνς και το ζευγάρι το νοίκιασε για πρώτη φορά το 2008. Τρία χρόνια αργότερα, οι Μπραντζελίνα έκαναν το «μεγάλο βήμα» και τοαγόρασαν έναντι 49 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ λέγεται ότι δαπάνησαν γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ για να το ανακαινίσουν.

Στην 600 στρεμμάτων έκταση δεσπόζει ο πύργος του 17ου αιώνα, με τα 35 δωμάτια. Bέβαια, κάθε άλλο παρά… εξοχικό το λες το Σατό Μιραβάλ, αφού διαθέτει όλα όσα έχει ένα χλιδάτο ριζόρτ κι ακόμα περισσότερα:οινοποιείο, στούντιο ηχογράφησης, ελαιοτριβείο, δυο γυμναστήρια, σπα, τζακούζι, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις του!

Το «ησυχαστήριο» του ζευγαριού -στο οποίο έχουν περάσει πολλές από τις διακοπές τους μαζί με τα παιδιά και κατά καιρούς έχουν φιλοξενήσει φίλους τους όπως ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπόνο των U2- είναι περικυκλωμένο από αμπελώνες και ελαιώνες (με 13 διαφορετικά είδη ελαιόδεντρων, παρακαλώ), ενώ η έκταση περιλαμβάνει δάσος, ιδιωτική λίμνη και είκοσι πηγές και συντριβάνια! Aπό τα αμπέλια του παράγεται ένα από τα καλύτερα και πολυβραβευμένα κρασιά του κόσμου, με τους Μπραντζελίνα να έχουν, από το 2013, την δική τους ετικέτα!

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα δεν είναι οι πρώτοι ένοικοι του Σατό Μιραβάλ, το οποίο απέκτησε τις ανέσεις του όταν ιδιοκτήτης του ήταν ο Αμερικανός παραγωγός κρασιού Τομ Μπουβ. Κατ’ αρχάς ήταν μοναστήρι στο οποίο είχε καταφύγει ο Άγιος Θωμάς ο Ακινάτης, υπήρξε καταφύγιο του πρίγκιπα της Νάπολης και κατοικία του ανθρώπου που ανακάλυψε το μπετόν αρμέ, του Ζοζέφ Λαμπό, ενώ είχε φιλοξενήσει και μερικά από ταδιασημότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Πινκ Φλόιντ, Τζίπσι Κινγκς, Έλτον Τζον, AC/DC, U2, Σαντέ και Κράνμπερις!

Το απαράμιλλο φυσικό τοπίο, με τα καταπράσινα δάση, τα αμπέλια και τα τρεχούμενα νερά, συμπληρώνουν την ομορφιά και την χλιδή του πύργου, προσφέροντας ασφάλεια από τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού δεν μπορεί να εισβάλλει κανείς ανεπιθύμητος, σε ακτίνα ενός περίπου χιλιομέτρου!

Μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον, ο Μπραντ φέρεται να έκανε την πρόταση γάμου στην Αντζελίνα το 2012. Και σε αυτό το περιβάλλον, στο μικρό εκκλησάκι που υπάρχει, έγινε, υπό άκρα μυστικότητα, ο γάμος της χρονιάς Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ